Esiintymiset

Tulevat esiintymiset:

07.11.20 | Joensuu
”Omatuolikonsertti”

13.11.20 | Joensuu
La Rondine -ooppera

15.11.20 | Joensuu
La Rondine -ooppera

15.02.21 | Helsinki
”Runoja Suomesta” Kaj Chydeniuksen kanssa
Osta lippu

Musiikki on leikkikenttäni ja rakastan seikkailla ennakkoluulottomasti genrestä toiseen. Minulla on ollut myös suuri kunnia tehdä yhteistyötä säveltäjälegenda Kaj Chydeniuksen kanssa vuodesta 2015 lähtien. Kansainvälisiä esiintymisiä on puolestaan kertynyt muun muassa Venäjällä, Kiinassa, Itävallassa, Ukrainassa ja Slovakiassa, joka oli kotini kahden vuoden ajan maisteriopintoja tehdessäni.

Kun astun näyttämölle, tunnen tulevani kotiin. Viimeisimpiä näyttämöproduktioitani ovat W.A. Mozartin Cosi fan Tutte -ooppera, jossa lauloin suloisenhappaman Fiordiligin roolin suomeksi (2020), Railin rooli Ilkka Kuusiston Gabriel, tule takaisin! -oopperassa (2017-2018) sekä Vihaan musaa! – Liediä Lapsille -koulukiertueet (2016-2018).

Minulta kysytään usein, teenkö myös “kotiesiintymisiä”. Ilman muuta teen! Olipa näyttämönä suuri sali tai olohuone, ääneni ja sydämeni on kuulijalle auki.
Hyppysissäni on myös laaja muusikoiden verkosto: kauttani on saatavilla kokoonpanoja joissa vain mielikuvitus on rajana!

Etsitkö esiintyjää tilaisuuteesi? Ota yhteyttä niin pohditaan yhdessä, miten tekisimme juuri sinun juhlastasi ainutlaatuisen.